وی گفت: در صحیفه امام آمده به دو قشر زنان و روحانیت در زمان پهلوی ظلم شد که این اقشار در پیروزی انقلاب نقش مؤثری داشتند. امام معتقد بود حضور زنان در صفهای اول اعتراض انقلابی باعث شد که حضور و قدرت مردان چند برابر شود. در نهضت تنباکو، مشروطه و ۱۵ خرداد، انقلاب و دوران دفاع مقدس شاهد حضور بانوان بودیم. اگر حضور بانوان در پشتیبانی از مردانشان وجود نداشت شاید مسیر دفاع مقدس این چنین که میبینیم نبود.
موسوی با اشاره به تعابیر امام راحل درباره زن ایرانی به عنوان زن انقلابی و نسل انقلابی گفت: این تعابیر بیانگر جایگاه بزرگی است که در نگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی درباره زن نهفته است که زن انقلابی را مولد نسل انقلابی میداند و زنان ایرانی و مسلمان شهیدپروران مکتب قرآن هستند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان عنوان کرد: امام خمینی(ره) معتقد بودند زنان در علم، صنعت، عرفان و فلسفه رشد چشمگیری داشته باشند و این آزادی پیشرفت را مهیا کرده و اجازه دادند زنان در عرصههای مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی حضور یابند و در روند توسعه کشور قرار گیرند.
وی افزود: در انقلاب اسلامی حق و حقوق و کرامت زنان بازپس گرفته شد. انقلاب اسلامی تنها تغییر یک نظام سیاسی نبود بلکه تغییر در عرصههای فکری، فرهنگی و ارزشی جامعه بود که نگرشی نو نسبت به زن در زندگی فردی و اجتماعی بخشید.
موسوی گفت: انقلاب امام باعث احیای ارزشها و هنجارهای دینی و ملی شد. هنجارهایی که مردم عمیقاً به آن باور داشتند و باعث شد زنان بتوانند در عرصههای مختلف حضور پیدا کنند و یک زن از شأن و منزلتی که شایستگی رسیدن به آن را دارد، برخوردار شود.
منبع: ایسنا